DOLAR 32,5818 0.32%
EURO 34,8475 0.3%
ALTIN 2.494,920,44
BIST %
BITCOIN 21166893,46%
Çankırı
17°

AZ BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

213 okunma

1074 Çankırı Spor Kulübü’nün yeni Yönetim Kurulu belli oldu

ABONE OL
19 Şubat 2021 18:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni seçilen 1074 Çankırı Spor Kulübü Başkanı Barbaros Özdemir oldu. İkinci Başkan olarak Hakan Dereli ve As Başkanlar Cevat Yavuz, Bahadır Akbaba ve Arif Dede olarak açıklandı. Eski 1074 Çankırı Spor Kulübü Başkanı Alaattin Arslan üyelerin arasında yerini aldı. Diğer üyeler ise sırasıyla, Ömer Dede, Ethem Canpolat, Hüseyin Yazıcıoğlu, Atıf Koç, Ramazan Akpunar, Sabir Havan, Şenol Göktaş, Bayram Baş 15- Murat Çavuş, Erkan Efe 17- Yunus Emre Çelik, Emrah Kaymaz, Ali Bayır, İsa Altun, Bora Kanat, Hakan Yavuz Rüstem Karadeniz, Ahmet Usta.

1074 Çankırı Spor Kulübü’nün Teknik Direktörü tarafından yapılan açıklamada ise çok büyük bir ihtimal olarak 18 Nisan ilk maç tarihi olarak açıklandı.

Eski 1074 Çankırı Spor Kulübü Başkanı Alaattin Arslan tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “ Ben iki senedir kulüp başkanlığını yürütüyordum. Tabiki ülkemizin içinde bulunduğu işlerimiz tabi eskisi gibi değil. İşlerimizin yoğunluğunun artacağını bilerekten ben 1074 Çankırı Spor ile olan görevimi bu gün itibari ile bırakıyorum. Ama tabiki 1074 Çankırı Spor’a olan sevdamız hiç bir zaman bitmeyecektir. Bizler yine destek olmaya devam edeceğiz. Hiç bir zaman nefsi bir mücadele içerisinde olmamıştım. Kulup başkanlığını bırakıyorum ama Çankırı Spor yönetimi içerisinde bulunmaya devam edeceğim. Buradan iki sene boyunca bize destek olan özellikle Burhan abimize, Yunus Marketler zincirine, Selahattin Düzbasan abimize, özellikle yönetimimizin içerisinde bulunan yıllardır bu takımın hizmetine koşturan Hakan Aslan kardeşimize otobüsünü hiç bir zaman esirgemedi. Bir çok farklı katkısı olmuştur. Çankırı Milletvekillerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Eski Milletvekili İdris Şahin beye, takımımıza destek sağladı. Bu bir gönül ve sevda işidir. Allah hepsinden razı olsun. Tabiki yeterli olmasada bir tarih yazdık. Sporlig takımını ilk olarak biz Çankırı’da ağırladık. Ondan sonra Sakarya’da galibiyet alarak Türkiye’de dördüncü sıraya adım attık. Bunlar değerli hareketler. Eski Valimizdende Allah razı olsun her türlü desteği sağladı. İnşallah bundan sonraki süreçte Çankırı Spor daha iyi bir yere gelicek. İstanbul’uda bu işin içine katarsak ve en önemlisi Ankara. Buradan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in değerini hatırlatmak istemiyorum. Açık açık söylemek gerekirse Belediye yardım etsin ki Çankırı Spor bir yere ulaşsın. Çankırı Belediyesi sosyal anlamda bize destek verebilecek en önemli kurumlardan bir tanesi. İnşallah destek bekliyoruz. O da eski bir futbolcu” ifadelerine yer verildi.

1074 Çankırı Spor Kulübü Başkanı Barbaros Özdemir tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Bundan önceki yönetime ve kuruluşundan beri birçok emek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yakın zamanda şehitlerimiz oldu onlara Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyoruz. Pandemi dönemindeyiz. Sağlık çalışanlarımıza tekrardan minnettar olduğumuzu belirtmek isterim. Şimdi gerçekten bir şehrin umudu var diye yola çıkmışlar yıllar önce. Bir şehrin umudu futbol takımı. O şehrin umudu için gönül veren birlik olan her türlü fedakarlığı ailesinden, evinden uzak olup maddi gereken bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan bir yönetim oldu bugüne kadar. İnşallah o arkadaşlarla beraber yeni yönetimde daha güçlü olacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verildi.

İlk maç tarihi 13 Nisan

Antrenör Harun Aydoslu tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Bir sene önce geldiğimde ne söylediysem hepsinin arkasındayım. O heyecanı şuanda da hissediyorum. Gerçekten Çankırı ili Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) olmayacak bir il takımı. İnşallah en kısa zamanda yeni yönetimle yeni başkanımızla hızlandırılmış bir şekilde çalışmalarımızı yapacağız. Çankırı ilini layık olduğu futbol takımına ulaştıracağız. Malum dünyada ve ülkemizde korona virüs illeti bizleri işlerimizden uzaklaştırdı. En iyi yaptığımız işte bulunmanın başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben önce Alaattin başkanıma geçen seneden yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Çünkü şuanda burada olmamın da sebebi belki onlar. Çünkü hikayesi olan bir kulüp Çankırı takımı anladığım kadarıyla sıfırdan kurulmuş, tribünden gelmiş bir insanların takımına memleketine sahip çıkmasıyla fedakarlık yapmasıyla kurulmuş bir kulüp. Sözünün eri insanlar. Devamında Barbaros başkanımla tanıştım çok mutlu oldum. Söylemleri projeleri benimde antrenörlük misyonuma çok uygun olduğu için buradayız. İnşallah başkanımın da söylediği gibi ben yarı Çankırılıyım. Ben burayı kendi evim gibi görüyorum. İnanın belki antrenör ötesi bir fedakarlık yapmak zorunda olduğumu da tekrar etmek istiyorum. Belki bir teknik direktör futbol takımını hazırlar ama ben bu ile neler katabilirim, bu takımının gençlerine neler verebilirim onun gayreti içerisinde olacağız. Belki projelerimiz vardı pandeminden dolayı spor okulları, alt yapısı, üst yapısı kulüp yapısıyla büyüyen bir kulüp olma yolunda kendi bilgi ve birikimim neyse onu yönetim kuruluyla paylaşıp bu takımı en kısa zamanda en üstlere taşıma gayreti içerisinde olacağız bunu da tüm kamuoyuna kendi adıma verebiliyorum. Ben tekrar bu yeni oluşumun Çankırı iline hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.